ledig, deg och seg

Varför tackar man inte ja när chefen frågar om man vill jobba extra den där lediga dagen? Jo för jobbar man på mitt jobb måste man ha minst några timmar i veckan då man slipper skrikande barn, bittra tanter och blippande. Jag har lämnat huset i ca 5 min idag när jag gick ut och tittade mig omkring och sedan gick in igen haha.
Från det ena till det andra. Trots mitt tidigare hat av zipperaller har jag nu accepterat hur sjukt skönt det är och tillbringat dagen med att se ut som en jättebäbis, dricka smoothie samt funderat på det viktiga i livet. 
 
varför se ut så här?
 
 
 
När man kan se ut så här :D
 
ha det fett! 
O
 

6/7-2012

Det är egentligen konstigt att det krävs att man ska flytta ifrån en stad för att inse hur fin den verkligen är. Jag har nu bott hemma hos mor min i ca en månad och jag har faktiskt njutit av det i hemlighet. Falkenberg, en stad som det sägs att det aldrig händer något i. På vintern är det påståendet väldigt sant men nu såhär på sommaren känns det som om stadens glädje väckts till liv. Kanske det bara är för mig eftersom varenda gång jag åker in till Falkenberg ifrån den lilla byn jag bor i så är jag ledig ifrån jobbet eller kanske det är för att jag blivit sentimental. Det jag försöker komma fram till är att jag är tacksam för de dagar jag har i Falkenberg och för de vänner som finns kvar här som förgyller mina studer! Det är ni som gör så att det känns som om jag verkligen är hemma. 
 
Trots att det är skönt att vara tillbaka kan jag inte låta bli att längta som satan tills jag flyttar till Malmö. Snart får man ju reda på om man kommit in på högskolan till och med!
 
Ha det bra! //O

RSS 2.0