foto

Jag vill dö lite hahahahaa
xoxo
Ollie

Skola

Jag är så trött på skolan just nu! Jag läser massa ämnen som är jätteintressanta men jag orkar verkligen inte anstränga mig. Jag längtar till vår APU (praktik) så jag äntligen kan få spela ordentligt med teater. Jag saknar teatern så mycket nu när nästan allt jag läser inte är praktisk.
Sitter nu på Småföretagande lektionen som är andra lektionen för dagen och vill bara att skoldagen ska vara slut. Kanske det är pga att jag pluggade som ett djur igår som gör att jag är så opepp. Skrev ett arbete om albinism och ett om Libyen på mindre än 3 timmar vilket är ganska bra om jag får säga det själv. Nu har jag bara den jävla projektplanen kvar sen kan jag chilla resten av veckan. Någon som vill göra den åt mig?
Satt igår efter att jag hade pluggat och lekte med PS, jag råkade bli halv och släkt med Edward Cullen haha. Älskar att blanda färg och svartvitt! :D
Hur ser er vecka ut och hur får ni er att bli motiverade?
xoxo
Ollie

Ett litet ord

Jag önskar jag kunde känna någonting,
Med ett litet ord få allt att bli betydelsefullt.
det känns som om min kropp är ett skal
jag är varken glad eller ledsen
deprimerad eller lycklig
Jag bara är
likgiltig
tom

SNART!

Snart bär det av till Lund för att fika med Sofie 5cm och sedan Malmö! PEPPA! Fira bästaste Fi på fredag som fyller 19!
xoxo
Ollie

Discobowling!

Igår vad en kul dag! Efter att ha mutat mina sambos drog vi till maithai och käkade thaimat med Amanda. Fy fan vad gott... Käkade som häst. Peppade inför bowling som var inplanerad på kvällen och drog sedan dit med Amanda och massa annat trevligt folk :D
Var askul att bowla! Dock gick det lite sämre när jag fått i mig lite cider hahah.
xoxo
Ollie

Uppdatering

Wow vilken helg jag har haft! Åkte hem till mamma i torsdags och sov typ. Fick ett litet ryck och cyklade till min kompis som går på katrinebergs folkhögskola. I fredags var det så fint väder att mamma, jag, min syster och hennes pojkvän drog till stranden och spelade vollyboll :) Senare drog jag åter igen till Katrineberg och där det var fest. Hade askul och träffade massa intressanta människor! Cyklade hem vid 1 på natten eftersom jag skulle jobba på lördagen och lyckades komma upp i tid. Jobbade ett helvetes pass på Gekås och stöp i säng när jag kom hem. Jobbade i söndags också men det var betydligt lättare eftersom det bara var 5 timmars pass. Åkte direkt till Båstad efter jobbet och sitter nu i skolan.
Olivia och Cajsa = fint!
xoxo
Ollie

Teitur

Satt och kollade på bilder ifrån Teiturs konsert i Göteborg som jag var på för några år sedan. Fan vad bra han är. Här är min favorit låt med honom:
och en annan grym låt med honom
njut!
xoxo Ollie

En ring blir två, tre, fyra

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt

Hur jag skall få dig att förstå hur det känns

Hur jag skall närma mig detta, våga berätta

Släppa, få hjärtat å lätta

Rädd att jag kanske hade läst dig fel

Kan jag säga nu med säkerhet

Att min första instinkt var korrekt

Nu vill jag uttrycka det i klartext

Du är helt klart unik och speciell

Universum är vigt åt dig själv

Från den djupaste platsen mörkaste delen

Av min själ vill jag berätta det här

 

fint
xoxo Ollie

Budget

Sitter och räknar ut min budget för en månad. Blir lite glad när jag inser att jag kommer ha pengar över för en gångs skull. Det lönar sig att ha jobb svar jaaaaaaa!
seriösa!
xoxo Ollie

Party like an animal!

Sjuka dagar har det varit! Jag brukar inte vara den som festar jättemycket men denna veckan har varit lika crazy! I onsdags var det happy hour på Madison här i Båstad och där hamnade såklart jag. Jag hade en bra kväll med massa dans och sång :D
KUL!
I helgen har det man pysslat med allt ifrån att spela spel med Jakob, min bror Ola, Viktoria, Sofie och Oskar :D  till att festa på insparken igår (vilket för övrigt var den sämsta insparken ever). Måste dock säga att jag hade en jävligt fin kväll ändå :)
xoxo
Ollie

Första gången...

Idag är det första gången på länge som jag inte vill vara i skolan, jag behöver soooooovaaa!
Fick bli myskläder idag!

trött tjej jaaa


RSS 2.0