Born this way!

Sitter här och lyssnar på Lady Gagas nya låt "Born this way". Jag tyckte först att den var helt värdelös för att vara en låt av Lady Gaga men har ändrat mig nu. Texten gör allt men jag måste säga att jag gillar covers av låten mer än originalet. Förlåt Miss Gaga. <3

Fin cover:
http://www.youtube.com/user/TylerWardMusic#p/u/14/lL2IxuUKZ-c
(ja jag har glömt hur man lägger upp videos här, igen)

Sista dagen......

Idag är det sista dagen... någonsin? NEJ På sportlovet som man så gulligt kallar det. Jag har faktiskt tränat en gång på lovet. (Katla, hoppas du är stolt över mig!((för er som inte vet det så är Katla min danslärare som vill att man ska träna när man som tonåring borde sitta som en softpotatis))) Anledningen att jag överhuvudtaget skriver detta inlägg är för att jag har blivit sjukt hungrig! Jag ligger här i sängen och vill ätaaaa lite lagom såhär 5 i 12 på natten. ska nog smyga ner och taga lite mat med mig upp och titta på Charlie McDonnell, en skön snubbe ifrån England som är lite lagom nördig. Kolla hans youtube btw.

Hursomhelst... för er som trodde ni såg mig ute i halmstad i helgen gjorde antagligen det. Var det med en hög alkoholhalt i kroppen ber jag om ursäkt. Ja, detta är en ursäkt till dig,min bästa vän Hampus som hade färgglada kläder. Jag är faktiskt inte så påträngande i vanliga fall.

Hur har er helg varit?
xoxo Ollie

Maskerad!

Råkade bestämma mig för att gå på Linas maskerad. Det är lite korkat eftersom vi ska ha föreställning i morgon men what the heck! Eftersom jag bestämde mig för typ en timme sedan att jag skulle gå blev jag:


Kan någon gissa vad?

ledtråd för de sega: Blev fotad utanför Olympia Garden förra gången jag hade på mig lakanet. De trodde jag jobbade där.

xoxo Ollie

Torsdag, o du jobbiga dag.

Pallar verkligen inte att repa längre. Jag orkar inte när folk inte kan sina repliker dagen innan föreställningen. DÅLIGA MÄNNISKOR.... eller ska jag säga människa.

Sitter hemma hos Fanny, Linnéa, Ellen och Elin och lyssnar på när Fanny hysteriskt skriker: SÅ HÄR SKA INTE ÄGGEN SE UT! DET SER JÄTTELÄSKIGT UT!
Det löser sig säkert hahahhaha. Te är gott och sedan ut och hälsa moder jord (röka).

xoxo Ollie

Glad

Ser ett litet ljus på praktik fronten. GLAD!



xoxo Ollie

Föreställning

Kom precis hem ifrån Elin efter att ha repat repliker till föreställning på fredag. När jag var där ringde Hallands nyheter och intervjuade mig, hoppas jag inte skrämde bort dem med allt possitivt jag sa haha. Btw hoppas alla kommer och kollar på föreställningen! Den är 19.00 på fredag på Apelrydsskolan i Båstad. Det är flera olika scenprator av Sandro kay-åberg som vi har satt ihop till en föreställning på 1 timme. Vi är sjukt bra så det är värt att se.

xoxo Ollie

Komets

ojoj nu är det så att jag läser en kurs som heter projekt&småföretagande och skulle behöva allas hjälp! Gruppen jag jobbar med försöker få pengar som vi kan skänka till "Min stora dag". MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. MinStoraDag mål är att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa. Så jag skulle uppskatta om ni kollade in vår blogg där vi säljer smycken. Här är några smakprov:


tack på förhand!

xoxo Ollie

Kvällens sista ciggarett

Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler
Har skrattat gott åt alla dumheter, man ser

Kvällens citat är en bit ur låten "Kvällens sista ciggarett" av Veronica Maggio. Sitter och vill bara fylla bloggen med massa roliga, idiotiska och underbara saker så det ska jag göra nu.

Först vill jag bara visa lite respekt för Heath Ledger för att han var en sådan duktigt skådespelare. Ingen skulle kunna göra en så bra Joker som han! Sedan har vi Darren Criss, du äger! Jag kan inte fatta att det gått så bra för honom. Jag vill också säga att jag är helt glad över att Glees nummer av Thriller och Heads will roll var så sjukt awsome! Japp jag är en äkta Gleek. Jag älskar denna underdog-serie. Nästan lika mycket som Supernatural som släppte ett nytt avsnitt i fredags som var fenomenalt.

Michelle är en underbar kvinna som visade mig en sjukt kul blogg som jag inte kommer ihåg vad den heter för tillfället men den är iaf awsome!

Jag uppskattar massor nu trots att allt egentligen är lite kasst. Haha jävla mensbarn!

xoxo Ollie

Fruuuu,fika och föreställning

Ojojoj vilken fin dag! Skyndade mig till Båstadsstation och mötte där lite fina Apelrydare som skulle även dem hälsa på sina familjer. Hoppade på Öresundståget mot Gbg med Victora, Rasmus & Alex vi satt och snackade och i Halmstad hoppade Victoria och Rasmus av och sedan var det min tur. Drog till Falkmanska för att ta en fika med mamma och min brorson Thomas. Det var mysigt :) Drog sedan och kollade lite på kläder med mor och sedan insåg vi att vi var hungriga så vi satte oss på Burger In.

Vid sju gick vi och kollade på föreställning i blackboxen på falkhallen. Träffade massor av mina gamla kompisar vilket var väldigt roligt! Ett stort plus i kanten var såklart föreställningen!

I morgon ska jag plugga, träffa Sannie & Ville och sedan käka middag hos min bror mats nomnom

xoxo Ollie

I WANT SUMMER!

RSS 2.0