Doktor

Igår kväll var jag hos doktorn och ordet körtelfeber sades några gånger för mycket. Är jag fortfarande sjuk på torsdag måste jag in igen och ta tester. Jag vet inte om det är jag som inbillar mig men jag tror jag mår bättre idag :)
xoxo Ollie

Gnäll

Jag är sjuk så jag tänker gnälla.
Jag har ont i halsen och i kroppen.
Vill bara att någon ska ta hand om mig och göra mig frisk!
xoxo
Ollie

Konst

Vad är egentligen konst? Min lärare ställde den frågan till min klass idag och jag måste erkänna att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag tycker. Konst är kanske både tanken bakom verket och upplevelsen för åskådaren. Det går väl inte att skapa konst om man inte har en tanke bakom det, eller? Vem bestämmer egentligen vad som är konst? Alla ser ju konst på olika sätt alla ser egentligen allt på olika sätt. För mig så påverkas min syn på ett konstverk när jag vet bakgrunden. Jag älskar att kolla på tavlor och tänka på hur många timmar de där små strecken i en oljemålning har stått och torkar. Livet är lite som en oljemålning för mig, fullt av lager på lager, man kan måla över felen men någonstans finns fortfarande färgen kvar. Ibland lyser färgen igenom och ibland inte men det finns där och om den inte gjorde det hade tavlan inte varit just den tavlan. Jag önskar att jag kunde se alla människor som ett konstverk men precis som jag inte kan älska alla tavlor kan jag inte tycka om alla människor men så länge konst betyder något för någon är det konst. Nästa gång jag mår dåligt ska jag tänka att jag är en tavla haha jag är inte klok. Det jag försöker komma fram till är att det finns så mycket underbar konst som inte uppskattas (nu pratar jag inte om människor utan saker) bla graffiti, något som jag själv älskar kolla tex på detta:


xoxo Ollie


Första dagen i skolan

Feeest igår då. Man borde kanske sovit mer än typ två timmar i morse. Jag tog mig iaf till skolan på ostadiga ben tillsammans med mina sambos. Har lekt med de nya ettorna, försökt äta mat och nu väntar jag på att skolan ska ta slut. Dock har jag  ca 2 1/2 timmar Natur B att ta mig igenom. Döda mig nu, snälla!
xoxo Ollie

Flyttdag

Hejhej jag vet att jag knappt skrivit något på typ tusen år men det är ok för jag har haft ett liv (på gekås :P). Hur som helst. Jag ska flytta idag! Ska bli kul att få fixa till den nya lägenheten och snart börjar skolan igen :) Ett år sedan får jag minst 10 vuxen-poäng för jag tar studenten! WIIIIE!



Nu ska jag prata om något jag nästan aldrig pratar om: vikt. Jepp, så är det. Anledningen är att jag sa i början av sommaren att jag skulle testa mig själv igenom att försöka gå ner 5kg under sommaren. Det skulle jag lyckas med igenom att träna och äta bra. Jag har faktiskt tränat en del men inte så mycket som jag först tänkte mig och nu på sistone har jag inte ätit särsklit nyttigt. I början av sommaren vägde jag 74kg och nu när jag vägde mig har jag gått ner 6kg! Blev lite chockad men samtidigt lite nöjd med mig själv för jag lyckades! Jag brukar inte bry mig om min vikt efter som jag är nöjd med min kropp men samtidigt är det kul att testa sig själv. Jag är lååång tjej på 178 cm som älskar godis och annan skräpmat men trots min förälskelse i godis lyckade jag. Känns lite som om jag kan göra vad som helst nu, jag lyckades gå ner i vikt så kanske jag kommer kunna lyckas att få muskler också. Det hade varit kul att testa!

Hoppas er sommar har varit toppen för nu är det dags att tagga inför skolan!
xoxo Ollie

Packar

Håller på att packa som en idiot, fan vad mycket grejer jag har! KOM OCH TA DEM!

xoxo Ollie

Underbart


fint

xoxo Ollie

RSS 2.0