jag tror jag behöver ett liv

för det enda jag vill är att höra din röst.

-.-

........ jag pallar inte otrevliga människor.

Skojar du med mig?

Jag har kommit in på Debaser två dagar i rad utan att vara 20 år. SCORE!
Första gången log vakten bara åt mig och igår frågade han om jag hade ID och jag började prata engelska med honom och fick komma in hur lätt som helst. Dock blev jag lite orolig när de jag var med typ skrek ut att jag var 18 hahaha.
btw gårdagen var helt sjuk! Träffade Sofie och Jonatan en stund och Jonatans kompisar. Träffade Jack från England som jag hittade på Debaser kvällen innan. Var smått bakfull men sjukt glad hela dagen. Mötte upp Ola och drog med honom på en hemma-fest som hans kompis kompis skulle hade. Jag var yngst och jag tror äldsta personen var 37 år. En snubbe ifrån Frankrike erkände att han var 20 och då kände jag mig inte så liten längre. Det var skittrevligt iaf! Hela högen drog på Debaser och jag blev fyllemamma åt några 30 åringar gone drunk hahaha. SKÅL! Sjukt värd helg!
xoxo
Ollie

En ny människa öppnade min dörr...

Jag har haft det heeeelt crazzzzy de senaste veckorna för att jag har haft praktik. Jag har jobbat, repat och haft massor med föreställningar men har nu landat hos min bror. Känns underbart att vara tillbaka i Malmö där allt kan hända.

Jag är tillbaka igen men mina tankar är hos dig. Vad berättar du för dina vänner? Kommer du överhuvudtaget nämna mig? Så fort jag slet mig ifrån din säng ringde jag en vän. Jag sjöng ut min glädje över dig. Du som jag träffade när natten var som bäst. Jag hörde dina vänner skratta och frågade dem vart de kom ifrån. Jag märkte dig knappt för än du fångade min blick och log mot mig. Jag tror jag blev med alkoholens hjälp kär i dig. Mitt hjärta hoppade över ett slag varje gång du sa något till mig och jag var tvungen att ta ett djupt andetag när jag skulle skrika mitt svar över den höga musiken. Det slutade med att vi stod mitt på dansgolvet och bara snackade. Du bad mig beställa öl åt oss eftersom du inte kan språket. Du stod så nära mig när jag gjorde det och gav mig sen en fjäderlätt kyss. Du tog mitt nummer när jag skulle gå hem. Jag insåg att mina kläder luktade precis som du och log. Jag kommer kanske aldrig träffa dig igen men vem vet, kanske av en slump ses vi ikväll igen.

xoxo

Ollie


ÖL!

Eftersom jag inte gå i skolan på fredagar får jag faktiskt gå ut och dricka öl med min bror och Erik
nöjd tjej
xoxo Ollie

RSS 2.0