Supernatural season 6


Har precis sett första avsnittet på sista sesongen av Supernatural.
Är lite glatt förvånad!

Kolla online gratis här: http://www.watch-supernatural-streaming.net/

xoxo Ollie

när man har tråkigt blir man ego

Eftersom jag är sjukt uttråkad lägger jag upp massa gamla bilder plus några jag precis tog med min fula datorkamera.

Klassresa på öland. Det var fint där.


Glimmingehus i skåne. Fotot tagit av Sannie

oj denna är gammal!

Jag gillar photo both! Älskar popkonstinställningen. nämmen nyya bilder
Med sista nyabilden önskar jag er alla en riktigt god jul not. Nej men ni får ha en bra helg! Och om ni inte vill att jag ska dö av att ha tråkigt och inget liv kan ni ju kommentera något fiiint.

xoxo Ollie

Senaste news

Hej dumt av mig att vara så inaktiv trots att det är massa saker jag har velat skriva om. Politik tex, men det jag aldra mest har velat skriva om är alla mina personliga händelser men det är egentligen smått dumt. Dock kan jag skriva om vad som har hänt senast veckan.

I helgen åkte jag till Falkenber för att säga hejdå till en till av mina kompisar som nu är i Australien (tre stycken är där nu!). Det var en allmänt trevlig helg och det kändes lite som om hela mitt liv var en film, sjukt. Jag har tillbringat veckan med att gå i skolan för det mesta och umgåtts med Apelryd-elev. Stort plus i kanten får onsdagen och torsdagen eftersom jag på onsdagen fick mer kontakt med en kompis som jag inte snackat med på läge och jag hängde lite och jag insåg hur mycket jag saknat henne. Kanske vi kommer kunna bli nära igen. Torsdagens plus var för att Sofie fyllde 18 år och vi hade mys-kväll med henne och av vad jag har förstått uppskattade hon det väldigt mycket!

Grattis Sofie! Kolla hennes blogg: Flowerkid.webblogg.se


Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag är ledig ifrån skolan!
Imorgon blire nog till att åka till Halmstad och chilla så ni får gärna höra av er om ni vill sees : )
Jag och Sofia har nu bokat in en modell för vårat fotoprojekt som heter Emelie och hon är en av de coolaste och snällaste tjejerna jag känner. Ser verkligen fram emot det.

http://zuicide.devote.se/
xoxo Ollie





Vart är vi på väg?

Sveriges val var ett skämt! Jag skäms att bo här. Vem kan låta SD överhuvud taget få finnas som parti? Vi är ett land med mångkultur och vi ska banne mig vara stolta över det! Jag är stolt över att kunna säga det i alla fall. Sverige är ett land där alla ska ha lika rättigheter även de som inte är födda här, det är så det ska vara. Jag hoppas alla ni idioter är nöjda, hoppas ni dör en plågsam död, att era barn skäms. Jag kommer dansa på era gravar era jävla rasister!


Vill du vara modell?

Hur skulle det låta att få vara modell för en duktig fotograf och att bli stylad gratis? Nu har du din chans! Om du är över 15 år gammal och har möjlighet att ta dig till Båstad så kan du vara modellen som söks. Jag och Sofia Wählby har startat ett fotopojekt tillsammans och ska skapa en stjärntecken-serie. Skicka en närbild på ditt ansikte framifrån och profil plus en helkroppsbild.
Min mail är [email protected]


100911

Jaha, då sitter man hemma i hos mamma och mår dåligt. Känns som vanligt. Förutom att jag har haft väldigt mycket ångest över att jag inte har några pengar över huvudtaget började helgen bra. Sofia har varit här och det var najs. Sa hej till lite kompisar igår också. Dock måste mamma förstöra allting med att kalla mig tjock. Det sjukaste är att hon inte fattar att jag blir ledsen. Jag orkar inte ha en mamma som lever för att få mig ledsen så fort jag är glad. Jag önskar bara att jag kunde säga allt jag tänker till henne men jag vill kunna få pengar till mat så det är bäst att jag är tyst. Jag önskar att jag slapp ljuga för henne men om jag sa som det är skulle jag inte få komma hem igen.

Hoppas jag klarar mig resten av veckorna på pasta och knäckebröd.



Idol

Oh detta sjukt löjliga program som jag bara måste följa. Nu sitter jag här igen för att kunna hänga med i sociala samtal. För att ha koll när alla disskuterar och för att jag inte kan låta bli!  GAH IDOL FÖRSVINN IFRÅN MITT MEDVETANDE!

Inspark,dagenefter och annat gott

Insparken igår var SKOJ! Lekte lite lekar med ettorna och det kändes som om man fakiskt kom närmare dem! Hoppas de tyckte det var lika kul som vi gjorde. På skolan har vi något som heter insparkslistor vilket är en rad uppgifter ettorna ska göra innan insparken om de vill ha pris. Eftersom våra ettor inte fullföljt sina listor plus att listan blev avslöjad för hela skolan fick de straffet att göra klädsträcket. Det är en lek som går ut på att man ska lägga sina kläder på ett sträck tills man bangar och sträcket inte kan bli längre. Det slutade med att några tjejer stod endast iklädda trosor och eftersom vi var utomhus fick sig grannarna nog en liten chock. Kvällen fortsatte med att vi drog till "upplysta trädet" NAJS.

Idag har inte varit lika awsome, seg som faaaan. Hade dans första lektionen och vi körde styrka, har redan börjat få träningsverk. Sedan hade jag massa håla och blev stycken av en geting, USCH!

NEJ NU ÄR JAG TRÖTT!

TACK SOFIE FÖR FINA KVÄLLEN! PUSSHAJ
ps. giv mig gärna pengar ty jag har inte råd att köpa schampooo eller mat.

Lägenheeeten



Här bor jag och Sofiaaaa fint vaaaa :D
Gillar att jag har tagit bilderna med min dator kamera xD



The Geek in mee


Jag är en Supernatural-nörd!

TV-serien följer bröderna Sam (Jared Padalecki) och Dean (Jensen Ackles) Winchester som reser genom USA i en svart Chevrolet Impala -67 på jakt efter övernaturliga väsen. Det hela utspelar sig först i jakten på en Winchesterrevolver som skall vara vapnet förmöget att avsluta livet på den demon som mördare deras mamma men snart går det upp för bröderna att något större håller i trådarna och det de trodde var ondskans ansikte visade sig bara vara ondskans wannabe.

Sitter och väntar på att season 6 ska komma ut! :D:D



Har ni inte tid att kolla hela klippet kolla iaf ifrån 3.34

eftersom jag inte hittade den rätta trailern för season 6 får season 5 trailern duga

RSS 2.0