Hejarbetslöshejarbetslöshejarbetslös

Jag har märkt hur tråkigt jag tycker det är att inte ha några föreläsningar eller något jobb att gå till. Egentligen har jag bara haft en dag sedan jag slutade skolan som jag inte gjort något på men bara tanken på att man egentligen lika gärna hade kunnat stanna i sängen gör mig extremt rastlös. I stället för att städa och packa (något jag verkligen borde ta tag i snart!) så har jag suttit mest med min dator. Efter att jag insett att det är rätt dåligt för mig så tänkte jag på andra saker som är kul att göra. Kom så klart på något annat man måste sitta ner och göra, rita (jag behöver intressen där jag faktiskt rör på mig ahahah). Problemet med att jag kom på just rita är att när jag väl börjat rita måste jag fortsätta tills jag kollapsar ungefär, så när jag kom på att jag skulle rita var klockan redan 11 på kvällen och så klart resulterade det i att jag var uppe till fyra. En annan rolig sak med att rita är att jag tycker om att rita folk jag känner, vilket jag gör ofta utan deras vetskap. Eftersom jag även gjort det den här gången kände jag att i stället för att dessa person på något vis ska råka hitta bilder på dem bland mina saker så ska jag inte hålla det hemligt. Varnar för att bildkvalitén är sjukt dålig så lite saker ser rätt konstigt ut. 
 
Det här är då en inte jättebra version av min kvinnan jag ska dra med mig upp till Oslo, Ida. Det är ett sådant tillfälle när man kan säga att personen ser bättre ut i verkligheten. Anledningen att jag stalkade Idas facebook och ritade denna var helt enkelt att vi samma dag bokade våra biljetter till Oslo och jag kände att det var dags! 
 
Idag då så började jag rita på en bild som i stort sett förstördes på grund av min extremt bristande förmåga att rita händer. Blev väldigt frustrerad och bestämde mig för att öva, så efter ett tags studerand och lärdomar ifrån youtube blev resultatet bilden ovan. 
 
Sedan efter fika med fina vänner samt lite mer övande på att rita händer flög tankarna bort till Sannie i London (satt och ritade till Supernatural, mmmm... fokus!). För ett litet tag sedan fick jag för första gången på väldigt många år ett vykort skickat till mig. Från vem? Sannie så klart! Har nog aldrig blivit så glad för något jag fått på posten! Så på bilden ovan är en inte riktigt färdigt bild på Sannie samt det fina vykortet  :D
 
Det känns som jag nog inte kommer rita på ett tag efter detta. Jag tror det flesta vet det nu men jag ska åka till Oslo och stanna där. Efter att ha läst färdigt kursen i Lund har jag ingen som helst försörjning och jobb i Malmö är det inte gott om. Känns sjukt tråkigt att lämna Marie och vår fina fina lägenhet men nu på senaste har jag börjat se fram emot något nytt. Well låt oss hoppas att lyckan finns att finna i Oslo :) 
 
 
 
 

RSS 2.0