Sarah in Narnia



fotograf: Sofia Wählby http://sofiawahlby.blogg.se/
Styling: Moi

xoxo Ollie

Behinde the scenes på plåtningen av Sara


(har snott bilderna ifrån Sofias blogg http://sofiawahlby.blogg.se/ )

Bästa julklappen i år. Fick den av min sambo Sofia!

xoxo Ollie

GOD JUL :D




God Jul allihoooop :D Visst är min tröja fin :) Fick den av moder min!


xoxo Ollie

Från oss alla till er alla en riktigt god natt.

Nu ska jag sova och det är något jag så gärna vill dela med mig haha.
fint osminkad, iklädd pyjamas och med mcfly i öronen.


Im fucking faboulus right?
Längtar tills Sofie kommer hit och firar nyår med mig. VI KOMMER HA DET SÅ AWSOME (hoppas jag haha)
M: Du vet inte om det än men det kommer bli du och jag tillslut!


nejnejnejnej

Faaaaaaaaan. Jag är smått frustrerad. Jag är så löjlig! Varför är du inte här? Saknar dig trots att vi snackade fr några timmar sedan :(

Jullov!

I morgon dååå är det lov! Jag har råkat göra det jag inte borde men så är det.
I cant help falling.

Livet...

Jag har haft en galen vecka! Jag ska börja berätta lite om min familj. Jag är uppväxt med min mamma, och mina två halv syskon O & L. Den enda i vår släkt som vi har kontakt pga många anlednigar är med min mormor. På min pappas sida har jag 4 halv syskon och eftersom jag aldrig träffat min pappa har jag inte heller haft kontakt med någon av dem för än nu.

Jag och min kompis Tintin satt hemma hos henne mitt i natten för en vecka sedan och bara flummade och av någon anledning kom samtalet in på en kille som jag har gått i samma skola som i fyra år. Vi satt och pratade lite om Thomas som killen heter och det kom fram att Tintin har umgåtts med honom. När vi gick in på hans facebook upptäckte vi att hans pappa är min halv bror! Så jag skrev efter många om och men till min bror och det slutade med att han och Thomas kon hem till min mamma igår och käkade med mig och henne. Kvällen kunde inte ha gått bättre så nu har jag helt plötsligt en bror till plus en brors son! Det finaste av allt är att jag har smsat med Thomas hela dagen och jag tror faktiskt att jag har fått lite familj till.

Ni som inte uppskattar er familj, tänk efter. Jag som inte har en särsklit stor sådan älskar verkligen de jag har!
xoxo Ollie

Sofia

Lätt sminkning som tar max 10 min. Funkar lika bra i skolan/jobbet som på fest.

Börja med att lägga på vit ögonskugga på ögonbrynbenet och över hela ögonlocket. Gärna lite under också för att få ögat att se mer "öppet" ut. Jag använde en vit ifrån Vintage Glamour som går att köpas på H&M. Lägg sedan på lite rödlila ögonsugga på hälften av ögonlocket för att få ögat att få ett djupt intryck. Om du har bruna ögon använd gärna en blåton.  Aplicera sedan brunt och svart över den lila färgen tills det blir den nyans du vill ha. Sätt på mascara och sedan är du färdig! Glöm inte att alltid använda smink som passar till dina färget! Jag brukar använda mascara ifrån Maybeline "the colossal volum express".

xoxo
Yours only

RSS 2.0