Vänta lite!

Hallå skulle inte världen gå under idag? Vad hände med det? Jag satt ju och väntade kl 12 i natt på att något skulle hända... Jag är nästan lite besviken, eller inte.

Puss på att världen finns kvar och att någon dum snubbe trodde att den skulle gå under.


Ha en bra dag!
xoxo Ollie

*USA*

Drömde i natt att jag fick en biljett till USA av en helt random man på gatan. Jag åkte och hälsade på Sannie. Vi hade skit kul! Det störda var när jag sedan vaknade hade en bild av oss som jag haft på väggen trillat ner... WEIRD!

SAKNAR DIG!

xoxo Ollie


Inte helt fel!

Ett glas vin på kvällkvisten är ju inte helt fel :)


Precis när jag tog bilden spillde jag på mina ljua byxor. FAIL
Tips på att få bort rödvins fläckar är: Häll på vittvin och sedan massa salt som du gnuggar tyget sedan lägg plagget i blöt med tvättmedel!
xoxo Ollie

HJÄLP!

Ska på en maskerad på lördag med tema kändis/karaktär. Behöver hjälp med att komma på något lätt och bra att vara.
xoxo Ollie

Balen & Siesta!

Vad har då hänt på sistone? Joooo.... Jag har blivit bjuden på balen :) Och jag taggar inför siesta... dock kanske jag inte har biljett så om någon vill ge en till mig så hade det varit snällt :)

Sommarplågan 2011!!!!

Sitter hemma hos min bror och har haft en lagom crazy helg! Började med att åka ner till Malmö och sedan möta Emmy och Sofie. Vi lämnade grejer i min brors lägenhet och fixade oss lite och stack till Inkonst. Det var synd att
det var sjukt lite folk men bandet som spelade var grymma!
MUSEUM OF BELLA ARTES - WHO DO YOU LOVE
Efter spelningen kom vi backstage och tog en öl med bandet. De var väldigt trevliga! Efter det gick vi lite små fulla och letade efter min kusin som skulle vara på något stället i närheten. Vi fann honom på en gayklubb på Bordoni. Det var världens bästa stämning och vi dansade som galningar på scenen! Så klart kom årets sommarplåga i högtalarna. Sjukt peppade blev alla!

VERONICA MAGGIO- JAG KOMMER

Vi tappade Emmy när vi skulle hem så det var bara jag och Sofie som satt och fnissade i bussen hem.

Igår drog jag och Sofie ner på stan och skulle möta upp Emmy vilket vi gjorde efter några timmar på McDonald's. Tre sletna tjejer gick runt i affärer tills Emmy skulle åka hem. Planerna för kvällen var att vi skulle dra ut men sängen lockade allt för mycket!

Idag har jag i princip duschat. Ska umgås med broder och hans flickvän när hon kommer ner ifrån Göteborg. Någon som har några förslag vad man kan hitta på i Malmö en söndag?

xoxo Ollie


Soffelisooff

Bara så att alla vet så är jag hemma hos Sofie. Så kan det gå när man egentligen behöver plugga. Hon sitter och pratar med sin far och jag har tråkigt så jag tänkte att man kanske skulle skriva något vettigt på bloggen. Synd att man inte har något vettigt att skriva haha.
Kan berätta något lagom ofräscht. Jag hade idrott imorse och det var kul, hade spelade med en boll. Sedan när alla skulle duscha upptäckte vi att vattnet inte var på. Jag sprang endast iklädd handduk tilll expiditionen och började skrika: VARFÖR FINNS DET INGET VATTEN? VARFÖR? De sa bara till mig att vara tyst så jag gick och satte på mig kläder på min svettiga kropp och fick gå så hela dagen. HELL YEAH I FEEEL LIKE A REAL MAN!
xoxo Ollie

En gång i tiden drack man martini och pluggade på stranden


fiiiint.

xoxo Ollie

Spontant!

Nu ska man helt plötsligt dra till centercourten och fira Elin Berlin som fyller 19 år idag! Wooopwooop. Mina födelsedags pengar kommer vara slut innan jag hinner säga hej.

xoxo Ollie

Sommar

Jag vill bara vara ung och dum!
Supa, röka, bli kär och dansa runt i solen
smyga runt i trädgårdar i sommarnatten
är 18 nu, ska vara så dum som det går
tropiska sommarnätter
sitta på stranden mitt i natten och bara vara

xoxo Ollie

Dåligt av mig!

visade sig att jag inte läknat till min frous blogg. Nu finns den iaf bland länkarna :)

Viktoria
xoxo Ollie

FAILURE!

Sitter och skriver ett arbete om Baz Luhrmann och kollar på filmerna han gjorts trailers. Upptäckte världens fail. Jag är ett stort fan av filmen Pearl Harbor och kände genast igen en scen ifrån den som är med i Australia.

Här har vi Pearl Harbor (som kom först) kolla ifrån 1.15


Australia. Kolla ifrån 1.40


xoxo Ollie

Fira året om

Känns som om jag festat sedan i torsdags när jag fyllde år. JUST DET! Det har jag... typ.
Torsdag:
Grillade med klassen vilket var chill.
Fredag:
Hade np i engelska. Sedan åkte jag till Falkenberg på anställnings intervju. Somnade när jag kom hem.
Lördag:
Bakade hela dagen. Drog sedan in till stan och festade med kompisar. Gick ut på krogen sedan (är det lagligt så är det).
Söndag:
Åkte hem ifrån stan. Duschade. Var glad att jag inte drack allt för mycket på festen. Gäster kom och åt kakor. Jag fick presenter. De var fina! Fick bland annat sprit och en tändare iform av en pistolav mina polska grannar och en ball väska av min syster och hennes pojkvän. Jag fick pengar också! hurra.
min ena bror kunde inte komma den andra kom bara inte. Fuck that. Jag ska packa och sova!
xoxo Ollie

bästa facebookstatusen ever

Saddam Hussein ✔.. Osama bin Laden ✔.. Justin Bieber ☐

Foto av Sambo

fiiiiint av sofia att lägga upp denna bilden på sin blogg igår :)


:D:D det är en reflexskärm jag har för fejset om ni undrar haha

xoxo Ollie

5 Maj, 2011


Ny klänning som jag fått av mor min :) Gillar att ajg ser dum ut men palla ta en bra bild

Idag är den stora dagen när jag blir myndig! Plösligt är man 18. Känns inte särskilt konstigt.. har lite tråkigt faktiskt eftersom jag är i skolan haha.

Här kommer lite ifrån förr:

emo-Ollie ifrån slutet av 2007. Trodde jag var ascool med skinnjacka, palestinasjal och blåaslingor.


slutet av 2008. Klippte mig i bob-frisyr ( här är den dock lååång), randig långärmad tröja med svart linne över.


Sommaren 2009. Dett är på Tivolirock i Kristianstad. Jeans och en tröja med läskigt tryck, why not?


Hösten 2009. 50- och 80-tal var det som gällde och det gör det fortfarande lite haha. saknar hatten.. hum undrar var den är.


våren 2010. Bekväma danskläder med kedjor.


Hösten 2010. Den bästa kavajen ever och min älskade och överanvända sjal.


5 Maj, 2011. Prickig klänning ifrån indiskan med en rosett. Puss påt!

Mycket har man haft för sig genom åren haha.

xoxo Ollie



Massor har ju hänt

Ojdå... jag har ju inte berättat om allt som hänt på sistone.
Torsdag:
Åkte tillsammans med klassen till Göteborg klockan 06.37(ja, det var en plåga att ta sig upp). När vi kom fram gick vi till Liseberg och fick gå igenom Gasten både med alla efteckter och upplyst. Det är sjukt hur mycket detaljer det finns där inne! Vi fick höra historien om Hotell Gasten också, tyvärr fick vi inte ta några bilder.

Efter Gasten drog vi till kaninum och fick prova på att vara Lisebers kaniner. Jag lider med de som jobbar med det för man såg ju ingenting!

Efter en "nyttig" lunch på McDonalds stack vi till Artisten och kollade på när de repa på sin slutmusikal, vilket var jätteintressant!

fint vaaa?! Kollade sedan på Backateaterns uppsättning "Systrarna". Handlade om de elaka styvsystrarna ifrån askungen. Var en väldigt speciell föreställning som var väldigt häftig!

Fredag:
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Försov mig och sket i att gå till skolan eftersom jag bara hade två lektioner. Sov hos Sofie vilket alltid är naaaaajs.

Lördag:
Började med att jag stack hem ifrån Sofie och sedan satt och stekte på vår uteplats. Pluggde också duktigt tills jag duschade och Sofie kom. Vi satt och spelade kasta gris tills vi gick för att träffa Elin B. Vi satt och frös på stranden i väntan på att Emmy skulle komma hem och ta med oss till festen vi skulle på. Att hitta till stället vi skulle vara på var lite av ett äventyr men vi lyckades tillslut haha. Där chillade vi med en av Emmys kompisar och hans kompis kompisar och det var trevligt. Vinglade hem på nattkvisten och sov gött efter det.

Söndag:
Drog hem till Sofie och tvättade ( min lägenhet har ju ingen tvättmaskin, sämst). Slutade med att vi köpte glass, pizza och hallonsoda och krängde det. Nomnom

Idag (Måndag):
Jag har haft nationellt prov i engelska. Det var muntligt så jag tyckte inte det var särsklit svårt. Annars idag har jag mest haft lite ångest över de kommande veckorna för de kommer vara insaine!  v 19- v 21 har jag 2 redovisningar + 3 prov + en inlämning. JIPPI! Oj nu fick jag lite dåligt samvete att jag sitter på bloggen istället för att plugga.

HEJ DÅ
btw fyller 18 på torsdag, wooopwooop

xoxo
Ollie

RSS 2.0