Flyttar! :O

Idag flyttar jag och mor in till "stan" eller ja vi kommer bo där över helgen hahaha. Jag hoppas det blir fint väder så jag kan leva på stranden :) Mest av allt hoppas jag att jag kommer få tillfälle att umgås med mina vänner så mycket som möjligt! Så ni som inte visste det så kommer jag vara tillgänglig i Falkenberg 24/7.

Måste komma ihåg att köpa fondation och ladda telefonen!

xoxo Ollie

Olivia goes Tv-kändis!!!!

Asså jag glömde berätta att jag var med i en Tv-serie för ett tag sedan. Var jätte kul eftersom det också är en av mina favorit serier :) Alla var jätte trevliga mot mig och tog hand om mig. Kände helt knäppt och väldigt otroligt att jag fick vara med! Här är en bild ifrån en av scenerna!

(man kan väl få drömma? Btw köpte linnet idag på bikbok för 100 kr, jag älskar rea!)
xoxo
Ollie

Jag är nog nöjd ändå :D

Helgen var freaking underbar! Jag hade kul som få och regnet är det enda jag kan klaga på! När vi var ute i lördags var det som värst! Det bara öste ner men på något sätt var det en anledning till att folk började prata med varandra så lite possitivt var det även om komentarerna mest var: "FUCK VAD DET REGNAR!" kunde det även leda till ett: "Oj vad det regnar. Du vill inte hänga med in och ta ett glas?" vilket alltid är trevligt! Ni som är äkta Halmstad-bor får gärna berätta för mig vart i Halmstad man kan gå ut och ha roligt för jag måste erkänna att den biten saknas hos mig! Visst tyckte jag det var trevligt på Ida's och James men det hade varit kul att kolla in fler ställen :) Hursomhelst! Tack ni fina människor som var med i Lördags!

Söndagar har och är vad jag kallar slappedagar. Gör man något vettigt på en söndag så borde man straffas! De kristna har så rätt när det gäller söndagar... bortsett ifrån den där lilla grejen att man ska gå utanför huset vilket jag helst inte gör! Igår var jag dock tvungen... efter några timmars sömn, frukost och Supernatural-tittande hemma hos Kajsa i stan var jag tvungen att ta mig hem med bussen. Med utseende som en luffare lyckades jag ta mig ombord 556. Lite synd att det satt en väldigt snygg kille på bussen som nästan ryggade tillbaka när han såg mig, jaja bättre lycka nästa gång. Väl hemma lagade mamma och jag mat och tittade på några avsnitt av Glee, äkta slappedag!

Helgens visdom är att jag faktiskt inte kan vara pigg efter att ha gått och lagt mig en bra bit efter fyra dagen innan. Dock var det lätt värt det!

I morgon (tis) blire till att åka till Halmstad igen ( Man kanske ska göra som alla andra ungdomar ifrån Falkenberg och flytta dit hahaha). Shopping och fika står på schemat, ibland är det väldigt bra att flyttat hemifrån för man får så mycket mer när man kommer hem igen hahaha

xoxo
Ollie!

Utgång om 3...2...1...

Ska gå ut för första gången i sommar. Känns kul! Ska hänga med gamla goa gänget som jag umgicks med jättemycket när jag bodde hemma hos min mamma. Det är så skönt att vara med dem, de har känt mig några år nu och är nästan galnare än jag! :D Det ska bli en riktigt chill kväll att se fram emot!

Chill outfit för en chill kväll!

xoxo Ollie!

SOMMAR!

Det är helt sjukt vad dålig jag har varit på att skriva på sistone! xD
Lite av det som hänt är att jag har varit på bal:

Jävligt synd att det blåste och att man ser smått tjock ut haha



Balen var awsome :D Var där som dejt till Sofie, en av mina närmsta kompisar :) Love ya.
Kan berätta mer sen om balen men batterit på datorn håller på att dö så det fick bli ett kort inlägg.
xoxo Ollie

RSS 2.0