-BÅSTAD-

Ett Olivia och ett Astrid 

Hej å hå 
Nu är jag här i Båstad och har fett kul med lite skumma människor, lika människor dras till varandra :D 
Allt är FUCKING super :D
Bor tsm med Nea och skolan är fett fin! 

Alla är välkomna hit att hälsa på!




HAHA Fanny trodde att en kille var en tjej HAHA

dag 3

God morgon bloggen!
Idag är smått det en smått mulen dag i Oslo och syrenerna ifrån politi-bilarna ljudar som vanligt.
Jag sitter vid det läskiga fönstret och väntar på att Quasimodo ska vakna. För som inte redan vet det så är det min syster jag snackar om och nej det är inte jag som kommit på det smeknamnet ( så elak är jag inte). Får se hur mycket shopping det blir idag för systern är lite sjuk och jag vill inte dra ut henne om hon mår dåligt.

hur som helst åker jag hem imorgon för att fortsätta fixa inför flytten på söndag :D
ska eventuellt ha lite party hemma hos mig innan jag flyttar!
 
xoxo Bob the might

Oslo

Hej alla små gullungar!
Nu ska ni få höra om min Oslo-resa so far.
Det börjar med att på resan upp blev bussen två timmar försenad :( surt!
Men fram kom jag och vandrade tsm med Bettan och Linn till deras lägenhet som är fin!

Idag gick jag till centrum som är Karl Johanns gate och gick runt där ett tag tills jag ville ha kaffe. Då vandrade jag till Kafe Sör där linn jobbar och myste med henne ett tag och fick reda på var jag kunde växla svenska sedlar till norska . Det var inte så långt därifrån så jag lyckades hitta haha. Väl inne på den jävla banken fattade jag inte var jag skulle göra det någonstans för allt stod ofc på Norska så jag frågade en tant som jobbade där och hon sa: I stunken... Jag fattade inte vad hon menade och frågade var den fanns och hon pekade. Jag gick till stunken och lyckades inte växla så jag gick tillbaka till tanten och frågade om hon kunde hjälpa mig för jag klarade det inte. Tanten såg fett sur ut och började förklara snabbt hur jag skulle göra och började snacka om kort och jag avbröt och sa att jag bara hade sedlar. Hon blev fett irriterad och sa att det inte fanns någon fungerande sedelväxlare och gick. Jag gick frustrerat ut ifrån banken och letade efter en annan tills jag gav upp och började gå hem till linns lägenhet. Det ska vara en match mellan Norge och Scottland och det fick jag uppleva när jag blev påsprungen av en man i Killt som bar på en säckpipa, sedan körde nästan en annan killt snubbe på mig med cykel och för att rädda mig själv fick jag kasta mig på en skity-snygg kille och började stammande be om ursäkt till både han och jag började skratta. Vi skulle gå åt samma håll så vi gjorde det tills hans flickvän kom och mötte honom, snacka om att jag blev besviken! Nu när jag är tillbaka i lägenheten har jag gått runt och varit sur för att jag inte kunnat shoppa något eller fattar vad folk säger.. hahah


xoxo Bob the mighty!

Marie-i-Klutt

hej alla älskade ungdomar och vuxna!
Idag är det en dag som är en dag...
Jag gick upp kl7 och åkte till the G-house! Det var najs... ni ska få se lite vad jag köpte...
efter några timmar åkte jag till staden för att träffa Marie!
Vi fikade och shoppade lite :D  sedan drog vi hem till henne och jag klippte hennes hår i en frisyr som är inspirerad av pink i hennes video: Funnhouse.

Snygga Damen :D

RSS 2.0