Skolan igen

Det känns nästan lite konstigt att vara tillbaka i skolan fast gud så kul!
Har verkligen saknat alla :)
Nu är det fullt upp med arbeten och 3ornas musikal! Little Shop Of Horror!

Här kommer också en bild ifrån teatern min klass satte upp för några veckor sedan. Jag spelade desperat kille med pengaproblem. Gillar tavlan jag målat som hänger i bakgrunden hahaha
xoxo Ollie


Halmstad!

Åh vad jag måste säga att jag gillar skopunkten i flygstan i Halmstad! Eftersom jag har stora fötter (stl 42) är det nästan omöjligt för mig att hitta damskor skom passar och så var det även idag. Efter att ha varit i 7 olika skoaffärer i Halmstad körde min mammas kompis mig till flygstan och woho jag hittade tre par!


nomnom
xoxo Ollie

tjugosjättemarstvåtusenelva

Ett snabbt WOHO VAD AWSOME för låten i senaste Glee avsnittet!


push me up against the locker...
and hey, all i'll do is shake it off,
and getcha back when i'm your boss
i'm not thinkin' bout you haters
cause hey, i could be a superstar. i'll see ya when you wash my car

HAHAHA Texten i mitt hjärta!

xoxo Ollie

PS Ska till Halmstad imorgon. Kom och säg hej vett jag! ds

Hejdå Sannie! (Vlogg 1, 21/3-11)

För er som inte vet ska min kompis Sannie som jag känt sedan jag var 11 åka till USA ett år. Pga detta bestämde vi att vi ska göra varsin vlogg i veckan för att uppdatera varandra om vad som händer. Detta är nummer 1.

xoxo

Ollie


VIKTIGT!

Ska bara säga att min laddare till min laptop har gått sönder så jag kommer inte kunna vara inne särskilt mycker på nätet.

xoxo
Ollie

FINT :D

Fina katter


Jag vill att det ska vara imorgon nu!

Oj vad jag känner mig duktig såhär efter träningen :) Dock försöker jag få mig själv att bli sömnig så det kan bli fredag snabbt. Sannie ska komma hem till mig imorgon så vi kan säga hejdå innan hon åker till USA (buhu). Vi ska springa runt och filma lite :)

epic sommarbild!

xoxo Ollie

Gekås, praktik och Båstadbor!

Kom precis hem efter 3 1/2 timmar på Gekås tsm med kostymgruppen. Fy vad det var jobbigt! Roligt också såklart hahaha. Det blev mer och mer flummit efter att tiden gick och tillslut gick vi till och med in på barnavdelningen.

Har nu ägnat ca 10 min med att leta igenom kylskåpet som är ekande tomt. Det fick bli potatis och halloumi hahah jaja sådant är livet. Få handla senare idag efter jag har tränat!

xoxo Ollie

Spring!


Jag vet att bilden är blurrig men jag älskar min klänning så mycket så det får vara så :)
Jag ska nu snart till Gekås (igen) för att köpa in de sista kläderna som behövs till musikalen. Solen skiner och allt är braaa :D Ska träna med mor ikväll och sedan gå på yoga :D

ha en awsome dag
xoxo Ollie

Grattis!

Idag fyller min sambo år! Men jag är inte i lägenheten med henne eftersom jag har praktik i Falkenberg :'(
Grattis Sofia!!!!!!

xoxo Ollie

Me, myself and I!

Jag fick precis ett ryck och tog lite bilder på mig själv. Lite för att jag ville visa en kompis hur kort mitt hår är nu.
(jag gillar jättemycker att jag har tröjan på mig som jag köpte i Stockholm när jag var emo)

Måste säga att popkonst i photoboth är nog bättre än bäst. Det spelar ingen roll hur ofotogenisk man är man blir alltid snygg i popkonst!

På tal om inget så har jag faktiskt gjort något idag! Jag började dagen med att kolla på några dokumentärer om förintelsen, ska banne mig kunna allt som finns att kunna om andra världskriget! Fick höra av en kompis att nazisternas uniformer var designade av Hugo Boss, undra om det stämmer... Hursomhelst sedan åkte jag till stan och träffade Kajsa och Linda en stund innan Musikalrep. Trevlig? Svar ja!


Så nu ska jag sluta vara ego... eller nej... detta är min blogg jag får vara hur mycket ego som jag vill hahahaha! Eftersom denna blogg typ är oläst och den är min kan jag börja tjata om serier igen. JAG HATAR ATT DET SKA VARA SÅ LÅNG TID INNAN SUPERNATURAL, GLEE OCH VAMPIRE DIARIES KOMMER MED NYA AVSNITT!

Har ni någonsin blivit beroende av en serie eller film, vilken?

xoxo Ollie

YEAH!

SANNIE KOLLA  PÅ LISTAN VAAAAAAAA:


najs

Tsunami i Japan


Jag kan inte fatta att det hänt. Jag vill bara gråta när jag ser all denna förstörelse! Jag struntar i att jag är en fattig student, jag vet vart mitt studiebidrag kommer hamna. Jag önskar att det fanns så mycket mer jag kunde göra för människorna där.

Kolektivtrafik, skräm inte bort resenärer!

Jag bara måste blogga om Hallandstrafiken! Jag och Hallandstrafiken har ett speciellt förhållande. Bussarna kommer visserligen typ aldrig i tid, chaufförerna är lite trötta på sina jobb och det kostar nästan like mycket att åka buss som att äta ett mål mat men jag bor nästan ombord på en buss så jag gillar det. Dock undrar jag verkligen över affischerna som nu hänger uppe i bussarna. De är reklam för Jo Nesbos nya bok huvudjägarna tror jag. På affischerna står det antingen: "Är du säker på att du inte är förföljd?" eller "Skulle du märka om någon lade något i din jackficka?". Hallandstrafiken, vill ni att era passagerare ska vara rädd när de har tagit nattbussen och går själv hem?

Första gången jag såg andra affischen började jag tänka på vad jag helst inte skulle vilja hitta i min ficka efter en bussresa. Här är en lista:

1. Avhuggd kroppsdel
2. bomb
3. spindel
4. död kattunge

Detta är nog de värsta sakerna jag kan komma på att hitta i sin ficka. Mina frågor till er är nu då: Vad skulle ni göra om ni hittade en bomb i fickan som kommer sprängas om 2 min? Vad skulle ni absolut inte vilja hitta i er ficka?

xoxo Ollie

hååååååååååret

så nu är jag klippt. Ser lite ut som om jag är liten med det är ok... allt slitet är borta iaf
före:

efter:



saknar redan mitt långa hår :( jaja det växer ut... om ett år


xoxo Ollie

Klippning!

GAH SKA KLIPPA MIG FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ ETT ÅR! HJÄÄÄÄLP!
Har seriöst ingen aning om hur jag vill ha det :O jag gillar att det har blivit så långt men det är så sjukt slitet nu att det verkligen behövs! Någon som kan ge förslag på en frisyr med lite edge?

xoxo Ollie

Betyg=ångest

Betyg är verkligen ångest för mig. Vi lär oss som barn att utbildning är så hilma viktigt och lär oss att man är värdelös om man inte går Gymnasiet. På högstadiet börjar tävlingen om betyg, den där tävlingen som alla säger inte är en tävling men alla vet om att det faktiskt är det. Det är jätte konstigt att jag som faktiskt har bra betyg har så sjukt mycket ångest när jag vet att betyg sätt på mig. Istället för att bry mig om jag faktiskt lär mig något stressar jag upp mig för jag vill att det ska stå tre bokstäver i mina papper. MVG, mycket väl godkänt. Jag skulle vilja ändra det till LSN, lärt sig något. Jag har faktiskt inte lärt mig något på jättelänge. Jag pluggar för att komma ihåg saker till prov men fastnar det? Nej. Lärare sätte så mycket vikt på betyg att själva kundskapen är lite skit samma.

Jag fick precis reda på att de två prov jag gjorde dagen innan min klass föreställning inte gick så bra. KONSTIGT! Efter att ha repat så man ska komma håg ett manus ska man plötsligt komma ihåg vad man lärde sig på den där genomgången som var så sjukt lång att man nästan somnade. Detta var vad min lärare skrev till mig efter jag "bara" fått G på ett prov.

Ditt resultat känns inte som Olivia... vad har hänt? (jo du satte ett prov när jag verkligen inte kan koncentrera mig, vilket många andra också klagade på och vi hade massor av annat i skolan) Kom igen Olivia. Du kan mer än så här, tror jag.(oooh det känns såååå bra när du lägger till ett "tror jag" på slutet. Det känns som om du tror på mig så himla mycket)

Skit i mitt resultat, lär dina elever kunskap och sedan kan du betygsätta dem med gott samvete. Då  har du iaf försökt!

xoxo Olivia

RSS 2.0