Oj vad tiden har gått fort

Jag har knappt insett det men snart är jag vuxen på riktigt. Jag går snart ut gymnasiet och då kommer jag bli tvungen att fixa riktigt jobb, någonstans att bo och bestämma mig vad jag vill göra. För er som inte jag har berättat det för så sökte jag in på teaterhögskolan i Malmö i fredags. Jag kom inte in men måste erkänna att jag inte är särskilt besviken över det. Jag är bara glad över att jag fått chansen att söka och fått erfarenhet ifrån upplevelsen. Jag känner att mitt liv inte är över bara för att jag inte klarat det första gången. Jag vet att jag kommer hålla på med teater vad som än händer i mitt liv.

En sak jag också insett på sistone är att jag verkligen är tacksam för min familj. Även om jag inte har jättemycket kontakt hela tiden med dem så är det faktiskt tack vare min familj som jag vågar testa mina gränser och vara trygg med att det kommer lösa sig för mig i framtiden. Jag måste erkänna att jag verkligen ser upp till mina syskon och min mamma för att de klarat sig så bra som de har och gjort så många spännande saker. Det känns bra, speciellt nu att de klarat sig, vad som än har hänt. Det ger mig hopp!
Även om jag inte riktigt lyckas få ut det jag tänker när jag skriver försöker jag i alla fall hahaha
//Olivia

Explosion

I morgon avgörs min framtid. Jag hatar sådana dagar men de måste komma. Klarar jag detta är valet självklart och jag kommer inte åka tillbaka till Halland mer än över sommaren. Om inte, ja, vem vet vad som händer då? Kanske jag flyttar till Norge eller till någon annan intressant plats. Jag kommer i alla fall aldrig ångra mig när det gäller mina val för allt ger mig erfarenhet. Dagen jag strävat efter sedan jag var 8 år gammal är äntligen här, dagen då resten av mitt liv börjar. Jag låter lite löjlig, jag vet, men lättnaden och rädslan är fan underbar.
//Olivia

LONDON BABY

Im just going to say one thing: London was awsome!
I wanna go back!
Ollie

RSS 2.0